torsdag 1 oktober 2009

Fullt hus

Mirandas pojkvän Txema har varit på besök denna vecka. Jag har tillfälligt fått flytta ut på soffan. Med Dans flickvän som stundtals är här blir vi fyra pers i denna lya, lyckligtvis är ju ingen av oss någon större hemmasittare. Det finns ju alltid något att göra. Lärde tex känna en kille som jobbar på en komediklubb. Var lite uttråkad i måndags så gick förbi, och då var det Chris Rock som uppträdde. Bara NYC.

Har varit en händelserik helg med person som flytt sitt eget födelsedagsfirande, förvirrade känslor, kaotiskt regn, Phoenix-efterfest utan Phoenix och slumpartade möten. Skönt med en mysig söndag- brunch och promenad i flera timmar, sedan linbana över till Roosevelt island där man får en fin bild av Manhattan.


Roosevelt island
Sedan en heldag på Metroplitian Museum of art. En dag för detta fantastiska museum är knappt tillräckligt för att kunna smälta allt fint!!


Stylish gäng jag var tvungen att fota

Stötte som nämnt av en slump ihop med gymnasiekompisen Joachim Wessman och hans tjej Emelie i en klädbutik. Bra värdinna som jag är tog jag med dem på middag och drinkar på gömda Lower East side-pärlor!
Pärlor:

Miranda och Txema..

..med resten av gänget på resturang Barriochino

Något som ser ut som schabbig sylta..

Går in i telefonkiosken och ringer

In kommer man till denna mysiga bar (Please Don't tell)

Jocke och Emellie på Momofuku noodles

Gömd ingång till mini-klubben Chloe81

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar