tisdag 6 oktober 2009

Indiansommar


Yes, hösten slog till i ett slag förra veckan. Jag fick panik att jag hade så tunna kläder med mig men efter en regnig shopping-dag i Williamsburg i Brooklyn fick jag både prova äkta polsk husmanskost, samt en päls för 20 USD och ett par varma boots för 35 USD. Nu är jag kittad.
Men så kom ju sommarvädret tillbaka. Det blev en underbar söndagspromenad i Central park och en brunch i solen på "Boat house", lite turistig, men helt klart en måste-restaurang precis vid södra sjön i Central park. Miranda tog fina bilder med sin systemkamera som hennes Txema lämnade här. Tyvärr har jag inte tillgång till bilderna ännu, där vi mumsar muffins i solen med roddbåtar i bakgrunden.
Nu ska det bli lite ordning på träningen också. Har redan blivit morgon-rundor i central park (ja, det är fantastiskt att bo så nära), om någon vecka blir det nog för kallt, så letar gym för tillfället.
Uppsatsen går framåt, Miranda fick efter lite budgeterande ok att åka till västkusten så det blir en roundtrip L.A. - San Francisco senare i vinter. Två besök väntas. Livet leker, även om det känns som det helt plötsligt blev mycket att göra. Jag funderar dessutom på hur jag ska göra i vår..på något sätt borde jag kunna utnyttja mitt tioårs-visum?
Och: The October Issue. Jag behöver er hjälp med vad jag ska klä ut mig till på Halloween. Ni anar inte hur STORT den helgen är här i detta land. Maila eller facebook:a alla idéer.
Puss

1 kommentar:

  1. Låter helt fantastiskt! Alla dina upplevelser. Ett liv som passar miss dastina perfekt ju! Glamour, mode, kändisar... vad här näst? Här hemma är det riktigt kallt! Och kallare blire! Du kanske ska utnyttja ditt visum till våren och stanna kvar ett tag over there, tänk på hur det är här då! Tycker du är lite förtegen angående uppsatsen, vad handlar den om egentligen? Vore intressant om du berättade om den lite mer också här på din blogg!

    Puss puss, Isabella

    SvaraRadera